Tradition, Qualität und Führerschaft

EUROmodul ist der Hersteller von städtischen und kommerziellen Ausrüstungen, Containern und modularen Einrichtungen in Europa mit Produktionzentren in Kroatien (Rijeka) und Serbien (Nova Pazova). Unsere Produkte finden Sie auf den Straßen und Plätzen Europas und der Welt. EUROmodul hat zahlreiche Anerkennungen für dynamische Entwicklung, geschäftlichen Erfolg und viele Innovationen erhalten.

Moderna europska tvrtka

EUROmodul je početkom lipnja uspješno završio projekt izgradnje i opremanja proizvodno-poslovnog objekta za proizvodnju modularnih objekata na području Industrijske zone Bakar na Kukuljanovu, sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Projekt pod nazivom »Povećanje konkurentnosti poduzeća EUROmodul d.o.o. kroz izgradnju i opremanje nove tvornice« započeo je u kolovozu 2016. godine, kao rezultat uspješne prijave na otvoreni poziv Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, kompetentnost i razvoj MSP-a.

uydyf.jpg

Novi proizvodni pogon

Kako bi povećali efikasnost vlastitih proizvodnih procesa i udovoljili potražnji tržišta za većim količinama i bržim rokovima isporuke kao i potražnji za većim i kompleksnijim modularnim objektima, EUROmodul je pokrenuo projekt gradnje nove tvornice vrijedan više od 24 milijuna kuna, a u čijoj provedbi Europski fond za regionalni razvoj sudjeluje sufinanciranjem u iznosu od osam milijuna kuna.

Izgrađeni proizvodni pogon, veličine 6.500 m2, smješten je na području Industrijske zone Bakar na Kukuljanovu te obuhvaća radionički i upravni prostor kao i prateće infrastrukturne objekte, dok je njegovo opremanje uključivalo dobavljanje dizalice, kabine za lakiranje te potrebnog namještaja. U radionici će se proizvoditi i opremati pretežno modularni objekti poput kontejnera, kioska, modularnih zgrada, urbane opreme, reklamne opreme kao i slični proizvodi iz standardne ponude tvrtke EUROmodul.

 

20170607114627000000-main.jpg

EUROmodul Inovacije i proces rada

Razvijajući svoje konceptualne ideje, 32 proizvoda su patentirana i nagrađena, a većina je našla svoj put do krajnjih korisnika. Prisutan je kontinuirani razvoj proizvoda i tehnologije, pa se pretežno vlastitim snagama, dizajniranjem i inovacijama svake godine na tržištu pojavi desetak novih proizvoda.

Nagrađena su brojna inovativna rješenja i na svjetskoj razini, a po rezultatima poslovanja Euromodul niz godina spada u kategoriju izvrsnosti u grupu 1% poduzeća u RH. Među patentiranim i nagrađenim proizvodima naglašavamo uređaj dezinfektor - srce sustava automatiziranih javnih sanitarija.