Personalizirana proizvodnja prema projektu i zahtjevu naručitelja

EUROmodul je specijalizirani proizvođač sa dvadesetpetogodišnjim know-how i iskustvom u inženjeringu te proizvodnji prema individualnim zahtjevima naručitelja i specifikacije projekta. 

Svaki projekt se odvojeno razmatra, projektira te priprema za proizvodnju elemenata sa najnovijom tehnologijom software-a i CNC strojeva, u skladu sa individualnom razradom "tailor made - custom made", za svaku lokaciju te specifičnu upotrebu. U suradnji s arhitektima i investitorima, spremni su udovoljiti i najtežim zahtjevima.

Projekti po mjeri
Projektiranje i izrada čeličnih konstrukcija

EUROmodul sa svojim dugogodišnjim iskustvom i znanjem nudi projektiranje te proizvodnju čeličnih konstrukcija prema idejnim projektima. Proizvodimo i montiramo sve vrste čeličnih konstrukcija u našim proizvodnim pogonima u Hrvatskoj i Srbiji, sa najnovijim strojevima za obradu metala. Montaže vršimo sa raznovrsnim strojnim parkom: teleskopske dizalice, viličari, samohodne platforme, itd.

Software i CNC strojevi

S više od dva desetljeća u proizvodnji, inženjeringu, usluzi i iskustvu te tisućama zadovoljnih klijenata, EUROmodul će osigurati prvu klasu kvalitete proizvodnje.

Uz naprednu tehnologiju proizvodnje strojevima, većina individualnih projekata se izvodi ručnim radom i napravama specijalno projektiranim za svaki subjekt zasebno, kako bi se postigla kvaliteta i točnost.

Analiza projekta

Minimalni tehnički standardi koji se primjenjuju u određenim državama, propisi i zakoni dio su specifikacije. 

Financijski budžet - sastoji se od efektivnog budžeta kojim se inicijalno određuje kvaliteta, završna obrada, anti-vandal koncept, razna oprema te različiti materijali izrade kao što su nehrđajući čelik - inox, titan, COR-TEN, karbonska vlakna, cinčani čelik, HPL, itd.

Dimenzije i transport - različiti izazovi su vezani za dimenzije, koje se moraju uzeti u obzir kada su transport i montaža u pitanju. Uobičajena optimizirana širina transporta je 2,45 m, a visina 2,9 metara. Dužina sama po sebi nije problematična, s obzirom da može dosegnuti i do 12 metara, a da se i dalje transportira u standardnom kamionu.

Vizualizacija i nacrti 

Na vaš zahtjev i 2D nacrtima EUROmodul dizajn studio će za Vas izraditi profesionalnu vizualizaciju za bolji doživljaj izgleda krajnjeg proizvoda.

Materijali i oprema

Naš široki asortiman proizvodnog programa nudi mogućnost biranja različitih materijala i opreme različitih proizvođača, kako bismo u potpunosti upotpunili zahtjeve projekta. 

U našoj foto galeriji možete vidjeti neke od naših uspješno izvedenih projekata od modularnih objekata, laboratorija do uređenja trgova, a sve to prema zahtjevima investitora. 

Prema željama arhitekata i investitora i nemoguće postaje moguće, kontaktirajte nas sa povjerenjem!