Personalizirana proizvodnja prema projektu i zahtjevu naručitelja

EUROmodul specijaliziran je proizvođač sa dvadesetpetogodišnjim know-how i iskustvom u inženjeringu i proizvodnji individualnih zahtjeva naručitelja i specifikacije projekta. 

Svaki projekt se odvojeno razmatra, projektira te priprema za proizvodnju elemenata sa najnovijom tehnologijom software-a i CNC strojeva u skladu sa individualnom razradom "tailor made - custom made", za svaku lokaciju te specifičnu upotrebu. U suradnji sa arhitektima i investitorima, spremni su udovoljiti i najtežnim zahtjevima.

Projekti po mjeri
Projekitranje i izrada čeličnih konstrukcija

EUROmodul sa svojim dugogodišnjim iskustom i znanjem nudi projekitarnje i proizvodnju čeličnih konstrukcija prema idejnim projektima. Proizvodimo i montiramo sve vrste čeličnih konstrukcija u našim proizvodnim pogonima u Hrvatskoj i Srbiji sa najnovijim strojevima za obradu metala. Montaže vršimo sa raznovrsnim strojnim parkom; teleskopske dizalice, viličari, samohodne platforme, itd...

Software i CNC strojevi

Sa više od dva desetljeća u proizvodnji, inženjeringu, usluzi i iskustvu, te tisućama zadovoljnih klijenata, EUROmodul će osigurati prvu klasu kvalitetu proizvodnje.

Uz naprednu tehnologiju proizvodnje storjevima, većina individualnih projekata se izvodi ručnim radom, napravama specijalno projektiranim za svaki subjekt zasebno kako bi se postigla kvaliteta i točnost.

Analiza projekta

Minimalni tehnički standardi koji se primenjuju u određenim državama, propisi i zakoni su dio specifikacije. 

Finansijski budžet - sastoji se od efektivnog budžeta kojim se inicijalno određuje kvaliteta, završna obrada, antivandal koncept, razna oprema te različiti materijali izrade kao što su nehrđajuči čelil - inox, titan, COR-TEN, karbonska vlakna, cinčani čelik, HPL, itd… 

Dimenzije i transport - različiti izazovi su vezani za dimenzije koje se moraju uzeti u obzir kada su transport i montaža u pitanju. Uobičajna optimizirana širina transporta je 2,45 m i visina 2,9 metara. Dužina sama po sebi nije problematična, pošto može dosegnuti i do 12 metara, a da se i dalje transportira u standardnom kamionu.

Vizualizacija i nacrti 

Na vaš zahtjev i 2D nacrtima EUROmodul dizajn studio će izraditi za Vas profesionalnu vizualizaciju za bolji doživljaj izgleda krajnjeg proizvoda.

Materijali i oprema

Naš široki asortiman proizvodnog programa nudi mogućnost biranja različitih materijala i opreme različitih proizvođača kako biste upotpunili zahttjeve projekta 100%. 

U našoj foto galeriji možete videti neke od naših uspješno izvedenih projekata od modularnih objekata, laboratorija do uređenja trgova, i sve to prema zahtjevima investitora. 

Prema željama arhitekata i investitora nemoguće postaje moguće, kontaktirajte nas sa poverenjem!