Country Germany
Client ABS Intec Gmbh
Year 2018.
Return to the list view

Za klijenta iz Stuttgarta izradili smo prema posebnim zahtjevima tehnički kontejner u koji će se smjestiti razna rashladna oprema (agregati, puhala, ventilacije...).
Dimenzije kontejnera su 7300  2800 x 3500 mm, s izolacijom od mineralne vune, unutarnjim i vanjskim oblogama metalnim kasetama (unutra RAL 7035, vani RAL 9005)
Radi velike težine opreme koja će se instalirati u kontejner, pod je pomoću dodatnih ploča i podnih profila ojačan na nosivost do 6000 t/m2.
Unutrašnjost kontejnera (pod/strop/zidovi) obložena je metalnim kasetama i rebrastim limom, a vanjska obloga kontejnera (pod/zid/krov) izvedena je od lima i metalnih kaseta- bojeno u RAL prema želji kupca.
Također, ugrađena je elektroinstalacija kao sto je CEE vanjski strujni priključak, razvodna ploča s osiguračima i rasvjeta, a otvori i ventilacijske rešetke izvedeni su prema zahtjevu kupca.
Težina samog kontejnera iznosi oko 7 tona , a ukupna težina s opremom 19 tona.
Gotov i opremljen kontejner je podignut na vrh zgrade u Stuttgartu pomoću M30 očnih vijaka i postavljen na već unaprijed pripremljene temelje.