Tradicija, kvaliteta i vodstvo

EUROmodul je proizvođač urbane i reklamne opreme, kontejnera i modularnih objekata u Europi s proizvodnjom u Hrvatskoj (Rijeka) I Srbiji (Nova Pazova). Naši proizvodi mogu se naći na ulicama i gradskim trgovima diljem Europe i Svijeta. EUROmodul je dobio brojna priznanja za dinamičan razvoj, uspjeh u poslovanju i mnoge inovacije.

Moderna europska tvrtka

EUROmodul je početkom lipnja uspješno završio projekt izgradnje i opremanja proizvodno-poslovnog objekta za proizvodnju modularnih objekata na području Industrijske zone Bakar na Kukuljanovu, sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Projekt pod nazivom »Povećanje konkurentnosti poduzeća EUROmodul d.o.o. kroz izgradnju i opremanje nove tvornice« započeo je u kolovozu 2016. godine, kao rezultat uspješne prijave na otvoreni poziv Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, kompetentnost i razvoj MSP-a.

uydyf.jpg

Novi proizvodni pogon

Kako bi povećali efikasnost vlastitih proizvodnih procesa i udovoljili potražnji tržišta za većim količinama i bržim rokovima isporuke kao i potražnji za većim i kompleksnijim modularnim objektima, EUROmodul je pokrenuo projekt gradnje nove tvornice vrijedan više od 24 milijuna kuna, a u čijoj provedbi Europski fond za regionalni razvoj sudjeluje sufinanciranjem u iznosu od osam milijuna kuna.

Izgrađeni proizvodni pogon, veličine 6.500 m2, smješten je na području Industrijske zone Bakar na Kukuljanovu te obuhvaća radionički i upravni prostor kao i prateće infrastrukturne objekte, dok je njegovo opremanje uključivalo dobavu dizalice, kabine za lakiranje te potrebnog namještaja. U radionici će se proizvoditi i opremati pretežno modularni objekti poput kontejnera, kioska, modularnih zgrada, urbane opreme, reklamne opreme kao i slični proizvodi iz standardne ponude tvrtke EUROmodul.

 

20170607114627000000-main.jpg

EUROmodul Inovacije i proces rada

Razvijajući svoje konceptualne ideje 32 proizvoda su patentirana, nagrađena, a većina je našla svoj put do krajnjih korisnika. Prisutan je kontinuirani razvoj proizvoda i tehnologije, pa se pretežno vlastitim snagama, dizajniranjem i inovacijama svake godine na tržištu pojavi desetak novih proizvoda.

Nagrađena su brojna inovativna rješenja i na svjetskoj razini, a po rezultatima poslovanja Euromodul niz godina spada u kategoriju izvrsnosti u grupu 1% poduzeća u RH. Među patentiranim i nagrađenim proizvodima naglašavamo uređaj dezinfektor - srce sustava automatiziranih javnih sanitarija.