Povratak na listu
Dimenzije: individualno ili EUROmodul standard
Materijali: cinčani čelik bojen u RAL boji po izboru naručitelja
Ostalo: Individualno prema projektu

FLAT PACK kontejneri

FLAT PACK kontejneri namijenjeni su za uporabu u udaljenim mjestima, a smanjuju troškove i dimenzije u transportu. U usporedbi sa standardnim kontejnerima FLAT PACK kontejneri nude pogodnosti za transport do 8 jedinica standardnih dimenzija 6 x 2,4m na jednom šleperu. Potrebno vrijeme za montažu na lokaciji ( dvije osobe ) je 45 minuta.

EUROmodul osigurava instrukcije i upute za sastavljanje kontejnera na lokaciji svakom naručitelju.

  • FLAT PACK uredski / skladišni kontejneri ili FLAT PACK modularni objekti koji se koriste za privremene stambene objekte na gradilištima pogodni su za montažu na velikim udaljenostima zbog smanjenih troškova prijevoza

Individualni moduli / kompleksni modularni objekti

FLAT PACK kontejneri u paketu dolaze na tržišta i lokacije gdje se montiraju kao individualni ili su dio sistema modularne gradnje objekata. Ovisno o veličini modula modularnog objekta, na kamion ( šleper ) se mogu ukrcati 4 ( ili 8 ) kontejnera u FLAT PACK izvedbi!

Montaža / podizanje dizalicama

Osim podizanja kontejnera dizalicom, moguće je isto napraviti i viličarem s adekvatnom napravom koju isporučuje EUROmodul ako objekti nemaju utor za viličara. Kontejner s tehničkom specifikacijom EUROstandard u FLAT PACK izvedbi je visine 650 mm. Ako naručitelj izabere veću termoizolaciju u izvedbi s panelom od 100 mm, tada svaki paket ima visinu 700 mm.