Povratak na listu
Dimenzije: individualno prema projektu
Materijali: cinčani čelik obojen u RAL boji po izboru naručitelja
Ostalo: Individualno prema projektu

Modularni objekti izrađeni iz kontejnera

EUROmodul tvornice specijalizirane su za proizvodnju individualnih modularnih ( montažnih ) objekata, sastavljenih od kontejnera. Kontejneri (moduli) su proizvedeni i sastavljeni u tvornici iz serijske proizvodnje proizvedenih elemenata. Moduli dolaze na tržište kao gotov proizvod, stambeni ili poslovni prostor, sanitarni / WC, skladišni prostor opremljen s ili bez opreme. Sustav modularnih objekata obično se koristi za izgradnju kao što su dječji vrtići, škole, ambulante, uredi, sportska događanja, turizam i kampovi sa svim potrebnim sadržajima: smještaj prostora, kupaonice, igraonice, kuhinje, restorani, crkve... Objekti izgrađeni po EUROmodul sistemu gradnje osiguravaju vrlo visok standard rada ili stanovanja.

EUROmodul u suradnji s investitorima nudi dizajnerska rješenja zgrada, proizvoda, , gradi objekte i pruža kompletnu uslugu investitorima do kraja / ključ u ruke.

Osim osnovnog dizajna, nudimo ga i s drugačijim debljinama, tipovima izolacije i prilagođenim vratima i prozorima. Moguće je napraviti proizvod u drugačijim dimenzijama i s opremom ovisno o potrebama klijenta. Također, moguće je horizontalno povezati objekte, te vertikalno po P+2 visini.

  • EUROmodul je dizajnirano, projektirao te proizveo i isporučio preko 30000 montažnih objekata za različite svrhe širom Svijeta!

Konstrukcija kontejnera se radi od hladno hladno-oblikovanog cinačnog profila sa 3.0mm debljine. Konstrukcija je zavarena. Boja - po dogovoru.

Podni slojevi: konstrukcijski okvir, 60mm PU ploča, 18mm OSB i prekriveno PVC-om (U = 0,36W / m2K).

Stropni slojevi: 0.55mm perlinium sheet, 60mm PU ploča, 60mm PU ploča, EPS 60mm (U = 0.24W / m2K).

Zidne ploče: 60mm PU ploče (U = 0.38W / m2K)

Aluminijska vrata sa 35mm PU pločom. Ostakljena na zahtjev, te PVC prozori s griljama (U = 1.3W / m2K).

Eurostandard kontejneri se koriste za izgradnju:

  • poslovnih prostora
  • stambenih objekata
  • škola i dječjih vrtića
  • tehničkih kontejnera i objekata
  • skladišnih kontejnera i objekata
  • sanitarnih kontejnera i objekata, te razne gradnje...

Individualni tlocrti

Tlocrti modularnih objekata su različiti i uvijek zavise od svrhe koju naručioc mora definirati. Tlocrti su uvijek predmet konzultacija / suradnje s naručiteljem!