Povratak na listu
Dimenzije: 1297 x 2243 x 210 mm
Materijali: Cinčani čelik
ALU profili
Kaljeno sigurnosno staklo
Ostalo: backlight FLUO rasvijeta 4 x 58W
LED rasvijeta

Oglasni pano City Light 801

Dizajn i projekt reklamne vitrine City Light 801 izrađen je 1995 godine, a do danas proizvedeno je više od 30000 komada. Oglasni pano 801 standardni je dio dodatne opreme većine EUROmodul proizvoda; autobusnih nadstrešnica, kioska, štandova, kontejnera, naplatnih kućica, itd., te se proizvodi kao jednostrana, dvostrana, zidna izvedba s mogućnosti ROTO izmjena do četiri plakata. Najveća primjena i postavljanje je uz ruralne i gradske prometnice.

Proizvodnja 801 oglasnog prostora

Proizvodnja reklamnih vitrina je u skladu s ISO i CE standardom od najkvalitetnijeg vruće cinčanog čelika bojenog u RAL boju po izboru naručitelja, kaljenog sigurnosnog stakla i eloksiranog aluminija. Dodatno nudimo mogućnost izrade od nehrđajućeg čelika u kvaliteti INOX AISI 304 ili visoko kvalitetnog i otpornijeg čelika na koroziju AISI 316. Vrata reklamne vitrine izrađena su od eloksiranog aluminija koji se na zahtjev plastificira (praškasto bojanje) u RAL Antracit boju. Backlight FLUO rasvjeta sastoji se od 4 x 58W lampi ili LED rasvjete za ravnomjerniju disperziju svijetla po reklamnom plakatu.

Dimenzije reklamnih vitrina

Vidljiva površina plakata je u skladu sa standardnim formatom dimenzija 1185 x 1745 mm, ali nudimo i personaliziranu proizvodnju prema želji u različitim dimenzijama i RAL bojama. Uz standardne fiksne plakate nudimo mogućnost obostrane ili jednostrane ROTO izmjene do četiri plakata.

Temeljenje

Prethodno montaži reklamne vitrine, dostavlja se čelični anker koji se betonira u temelj i ostavlja se naponski kabel 3 x 2,5mm na za to predviđeno mjesto. Postavljanje ankera u betonski temelj sukladno dokumentaciji proizvođača.