Povratak na listu
Dimenzije: 1437 x 2245 x 208 mm
Materijali: Cinčani čelik
ALU profili
Kaljeno sigurnosno staklo

Reklamni pano City Light 802

Reklamna vitrina City Light model 802 projektirana je za postavljanje uz prometnice na lokacijama gdje nisu mogući iskopi standardnih temelja za montažu oglasnih panoa EUROmodul. Nosiva konstrukcija od cinčanog ili nehrđajućeg čelika (AISI 304 ili 316) statički je proračunata za iskop minimalnih temelja za montažu osvijetljenog reklamnog panoa.

Proizvodnja oglasnih vitrina 802

Proizvodnja reklamnih vitrina je u skladu s ISO i CE standardom od najkvalitetnijeg vruće cinčanog čelika bojenog u RAL boju po izboru naručitelja, kaljenog sigurnosnog stakla i eloksiranog aluminija. Dodatno nudimo mogućnost izrade od nehrđajućeg čelika u kvaliteti INOX AISI 304 ili visoko kvalitetnog i otpornijeg čelika na koroziju AISI 316.Na vrata vitrina postavlja se sigurnosno kaljeno staklo sa sitotisak rubom u crnoj boji. Backlight FLUO rasvjeta sastoji se od 4 x 58W lampi ili LED rasvjete za ravnomjerniju disperziju svijetla po reklamnom plakatu.

Dimenzije reklamnih vitirna

Vidljiva površina plakata je u skladu sa standardnim formatom dimenzija 1185 x 1745 mm, ali nudimo i personaliziranu proizvodnju prema želji u različitim dimenzijama i RAL bojama. Uz standardne fiksne plakate nudimo mogućnost obostrane ili jednostrane ROTO izmjene do četiri plakata.

Temeljenje

Prethodno montaži reklamne vitrine, dostavlja se čelični anker koji se betonira u temelj i ostavlja se naponski kabel 3 x 2,5mm na za to predviđeno mjesto. Postavljanje ankera u betonski temelj sukladno dokumentaciji proizvođača