Povratak na listu
Dimenzije: 2586 x 2243 x 210 mm
Materijali: Cinčani čelik
ALU profili
Kaljeno sigurnosno staklo

Plan grada City Light 803 - plan mape grada ili općine

Reklamna vitrina dizajnirana kao oglasni pano za gradove, općine, turističke zajednice s ciljem postavljanja informacija o lokalnim znamenitostima, plana - karte grada ili općine. Dodatno se može opremiti digitalnim informativinim displejem, satom, datumom i vanjskom temperaturom.

Proizvodnja 803 oglasnog panoa

Proizvodnja reklamnih oglasnih panoa je u skladu s ISO i CE standardom od najkvalitetnijeg vruće cinčanog čelika bojenog u RAL boju po izboru naručitelja, kaljenog sigurnosnog stakla i eloksiranog aluminija. Dodatno nudimo mogućnost izrade od nehrđajućeg čelika u kvaliteti INOX AISI 304 ili visoko kvalitetnog i otpornijeg čelika na koroziju AISI 316. Vrata reklamne vitrine izrađena su od eloksiranog aluminija koji se na zahtjev plastificira (praškasto bojanje) u RAL Antracit boju. Backlight FLUO rasvjeta sastoji se od 4 x 58W lampi ili LED rasvjete za ravnomjerniju disperziju svijetla po reklamnom plakatu.

Dimenzije reklamnih vitrina

Vidljiva površina plakata je u skladu sa standardnim formatom dimenzija 2500 x 1745mm, ali nudimo i personaliziranu proizvodnju prema želji u različitim dimenzijama i RAL bojama. Uz standardne fiksne plakate nudimo mogućnost obostrane ili jednostrane ROTO izmjene do četiri plakata.

Temeljenje

Prethodno montaži reklamne vitrine, dostavlja se čelični anker koji se betonira u temelj i stavlja se naponski kabel 3 x 2,5mm na za to predviđeno mjesto. Postavljanje ankera u betonski temelj sukladno dokumentaciji proizvođača