Povratak na listu
Dimenzije: 1297 x 2243 x 210 mm
Materijali: Cinčani čelik i beton
ALU profili
Kaljeno sigurnosno staklo

Samostojeći reklamni pano City Light 811

Jednostavan dizajn i mobilna funkcija reklamnog panoa City Light 811 omogućuje laku i jednostavnu montažu bez izrade potrebnih temelja kao što je to potrebno za ostale reklamne vitrine. Samostojeće postolje statički je proračunato za vjetrene zone, a izrađeno je od čelika i betona te se po potrebi mogu jednostavno i brzo razmještati na razne lokacije. 

Proizvodnja 811 reklamne vitrine

Nosiva konstrukcija izrađena je od nehrđajućeg čelika u kvaliteti INOX AISI 304 ili 316 i napunjena betonom. Dodatno nudimo mogućnost proizvodnje od vruće cinčanog čelika bojenog u RAL boju po izboru. Vrata reklamne vitrine izrađena su od aluminija plastificiranog (praškasto bojanje) u RAL Antracit boju. Na vrata se postavlja sigurnosno kaljeno staklo sa sitotisak rubom u crnoj boji. Elektroinstalacija i pozadinska rasvjeta nisu standardni dio opreme te istu nudimo na upit.

Dimenzije reklamnih vitrina

Vidljiva površina plakata je u skladu sa standardnim formatom dimenzija 1185 x 1745 mm, ali nudimo i personaliziranu proizvodnju prema želji u različitim dimenzijama i RAL bojama. Reklamni pano 811 izrađuje se kao jednostrani i dvostrani. 

Temeljenje

Za reklamnu vitrinu 811 nije potrebna izrada temelja, već se postavlja na ravnu betonsku ili bilo koju drugu površinu. Statički proračunato postolje osigurava sigurnu funkciju.