Povratak na listu
Dimenzije: 1460 x 2422 x 210 mm
Materijali: Cinčani čelik / bojen u RAL po izboru
ALU profili
Kaljeno sigurnosno staklo

Oglasni pano City Light 816

City Light osvijetljena reklamna vitrina 816 dizajnirana je za postavljanje uz gradske prometnice na lokacijama gdje nisu mogući iskopi standardnih temelja za montažu EUROmodul oglasnih reklamnih vitrina. Nosiva konstrukcija od cinčanog ili nehrđajućeg čelika (AISI 304 ili 316) statički je proračunata za iskop minimalnih temelja za potrebe montaže oglasnog panoa.

Proizvodnja reklamne vitrine 816

Proizvodnja reklamnih vitrina je u skladu s ISO i CE standardom od najkvalitetnijeg vruće cinčanog čelika bojenog u RAL boju po izboru naručitelja, kaljenog sigurnosnog stakla i eloksiranog aluminija. Dodatno nudimo mogućnost izrade od nehrđajućeg čelika u kvaliteti INOX AISI 304 ili visoko kvalitetnog i otpornijeg čelika na koroziju AISI 316. Na vrata vitrina postavlja se sigurnosno kaljeno staklo sa sitotisak rubom u crnoj boji. Backlight FLUO rasvjeta sastoji se od 4 x 58W lampi ili LED rasvjete za ravnomjerniju disperziju svijetla po reklamnom plakatu.

Dimenzije reklamnih vitrina

Vidljiva površina plakata je u skladu sa standardnim formatom dimenzija 1185 x 1745 mm, ali nudimo i personaliziranu proizvodnju prema želji u različitim dimenzijama i RAL bojama. Uz standardne fiksne plakate nudimo mogućnost obostrane ili jednostrane ROTO izmjene do četiri plakata.

Temeljenje

Prethodno montaži reklamne vitrine, dostavlja se čelični anker koji se betonira u temelj i stavlja se naponski kabel 3 x 2,5mm na za to predviđeno mjesto. Postavljanje ankera u betonski temelj sukladno dokumentaciji proizvođača