Država -
Klijent -
Godina -
Povratak na listu

Kiosk, EUROmodul  "Pošta"  za centar Supernova u Zadru

Idejno rješenje montažnog objekta za "Pošta" Hrvatska. EUROmodul je proizveo objekt koji je smješten u shopping centru SUPERNOVA u Zadru, u namjeni da proširi prodaju i pristupačnost kupcima.

Prepoznatljiv dizajn stiliziranog roga EUROmodul je riješio vrlo uočljivim izgledom i oplemenio ga led rasvjetom kako bi naglašenost brenda bio u potpunosti uočljiv. Hrvatska pošta već više od dvadeset godina izdaje poštanske marke kojima svijetu predstavlja nacionalnu kulturnu i povijesnu baštinu, kao i nacionalne prirodne ljepote. Primarno, poštanske marke su jedan od dokaza plaćanja poštarine, a tijekom povijesti, već duže od stoljeća i pol postale su „veleposlanici“ svojih zemalja i naroda.

EUROmodul uvijek ide korak više te je za ovaj montažni objekt namijenio i opremio kompletni radni unutarnji prostor sa svim potrebnim radnim spremnicima i plohama.

Montažni objekt koji je isključivo dizajniran za Hrvatsku poštu, sastoji se od poda, nosivih zidova i krova.

Konstrukcija

Konstrukcija je čelična a vanjski zidovi su presvučeni u antracit ploče koje daju dodatni suvremeni izgled. Nosivi i dekorativni okvir izrađeni od čeličnih, toplo cinčanih hladnooblikovanih profila. Svi spojevi okvira i spojevi limova i okvira međusobno su zavareni i zaštićeni cink premazom. Vidljivi okviri i limovi završno su obojeni shop primerom i poliuretanskom dvokomponentnom antracit bojom ( bojanje automobilskom tehnologijom ) ili  sukladno narudžbi.

Materijal: čelična potkonstrukcija i oplemenjena iverica

Dimenzije: 3000x3940 mm

Rasvjeta  / LED

Rasvjeta objekta  izvodi se LED rasvjetnim tijelima koja zadovoljavaju osvijetljenost zadane kvadrature kioska po EU normi za radnu jedinicu osoblja i prostorije za goste. U sklopu kioska izvedena je i dekorativna LED rasvjeta s vanjskim reflektorima koji osvjetljavaju logotip.