Država Hrvatska
Klijent Stadt Rijeka
Godina 2017.
Povratak na listu

Tržnica je duša grada te oduvijek omiljeno mjesto susreta, a ona riječka je krajem prošle godine dočekala svoje veliko osvježenje. U sklopu projekta njenog preuređenja dizajnirali smo i izradili veći broj štandova jasno definiranog izgleda i boja za potrebe prodaje prehrambenih proizvoda na otvorenom. Korišteni materijali i tehnologije čine ove štandove idealnim rješenjem za potrebe investitora, odnosno svoju praktičnu namjenu, otporni su na vanjske utjecaje i osmišljeni da dugi niz godina uljepšavaju iskustvo kupovine građanima Rijeke i njenim posjetiteljima te prodavačima pruže bolje i modernije uvjete za rad uz efikasnu prezentaciju svojih proizvoda.

EUROmodul štandovi prefabricirani su u našem centralnom sjedištu te prevezeni i u najkraćem roku montirani na za njih predviđena mjesta, gdje su spremni ispuniti svoju funkciju suvremenog prodajnog prostora.

Obratite nam se s povjerenjem jer vrlo efikasno i u kratkom roku možemo pronaći optimalna rješenja i za vaše individualne potrebe i projekte te osmisliti i izraditi montažne objekte najrazličitijih namjena, koji će ispuniti sve vaše želje.