Država -
Klijent razni
Godina -
Povratak na listu

Caffe bar i fast food kiosk LEMON proizvodi se individualno prema zahtjevu naručitelja. Dimenzije modula kao i način slaganja definiraju se prema lokaciji montaže. Referentni objekt proizvoda sastavljen je od tri dovršena modula dimenzija 6 x 2,45 m u EUROmodul tvornici, a u cjelinu su sastavljeni na lokaciji. Priključci za unutarnju opremu, električne i vodovodne instalacije su unaprijed montirani u EUROmodul tvornici te spojeni na mjestu prilikom montaže montažnog objekta.

Fasade

Ravni rubovi i čiste linije u kombinaciji s velikim staklenim otvorima, HPL po uzorku drva i čelična bojena fasada materijali su koji čine jedinstvenu cjelinu i arhitekturu.

Staklene površine

Veliki vizualni otvori od stakla daju ugodnu unutarnju atmosferu i nude logičke dijelove unutarnjih pregrada - unutarnja blagovaona s pogledom na terasu pregrađena je staklenom pregradom s kuhinjom i prostorom za pripremu hrane. Glavni prodajni pult je zaštićen s električnim anti-vandal čeličnim rolo zatvaranjem tijekom noćnih sati, kada je objekt zatvoren.

Rasvjeta

Rasvjeta kombinira funkcionalnu i dekorativnu primjenu s vanjskim LED reflektorima koji osvjetljavaju objekt i okolicu. Unutarnju rasvjetu čine neonska i halogena rasvjetna tijela s certifikatom za uštedu energije.

Elektroinstalacije

Napajanje s osiguračima i utičnice kombiniraju jednofaznu i trofaznu električnu instalaciju iz razloga što postoje različiti uređaji za pripremu hrane (frižideri, razne peći, itd.).

Montirano prodajno mjesto nema primjetne elemente koji odražavaju način na koji je dopremljen ili od kojih je elemenata sačinjen, već se prezentira kao jedna monumentalna, dobro dizajnirana i odlično osmišljena struktura, što je karakteristika EUROmodul modularnih objekata.