Država Švedska
Klijent -
Godina -
Povratak na listu

Outdoor Fast food & grill kiosk PULSE namijenjen je za pripremu te prodaju brze hrane i pića s unutarnjim prostorom za konzumaciju. Standardne dimenzije kioska, 9 x 3 m, moguće je na zahtjev izmijeniti i prilagoditi prostoru u kojem se kiosk postavlja. Unutarnji prostor za pripremu hrane i konzumaciju opremljen je ventilacijskim sustavom Vortice Lineo kapaciteta 850 m3 i AC sustavom za grijanje i hlađenje prostorija.

Konstrukcija kioska

Nosivi i dekorativni okviri izrađeni su od čeličnih, toplo cinčanih hladnooblikovanih profila u debljinama 2-3 mm. Fasada objekta izvedena je od cinčanih valovitih limova obojenih u RAL boju po vašem izboru - standardno RAL 7016 sa zrncima metala. Vareni dijelovi cinčane konstrukcije dodatno se štite zaštitnim cink premazom kako bi se u potpunosti osigurala zaštita od korozije.

Opterećenje konstrukcije kioska

  • krov 2,5 kN/m2
  • pod 2,5 kN/m2
  • zidovi 2,0 kN/m2

Otvori - vrata i klizni šalteri

Otvori i klizna ulazna vrata izrađeni su od EUROmodul PREMIUM ALU profila s termo mostom, a ALU ispune su od kaljenog sigurnosnog Termopan ostakljenja - izolacijsko staklo. Van radnog vremena, prodajni pult se dodatno štiti protuprovalnim čeličnim rolo sustavom obojenim u RAL boju fasade objekta. Dodatno je moguće izvesti zaštitu ROLO sustava motornom blokadom, polugom unutar kioska ili vanjskim lokotom. EUROmodul protuprovalna ulazna vrata za osoblje izrađena su od cinčanog čelika bez vidljivog okvira s bravom i sistemom zaključavanja u 3 točke.

Grijanje i hlađenje

Sustav grijanja i hlađenja, s obzirom na veliku otvorenu površinu, riješen je zračnom zavjesom i podnim grijanjem u predjelu prodajnog pulta i prodavača. Sistem podnog grijanja izveden je na električnu energiju, dok je sustav klimatizacije zračnom zavjesom ukomponiran u spušteni strop objekta, a vanjska AC jedinica je smještena unutar fasade kioska.

LED Rasvjeta

Rasvjeta kioska izvodi se LED rasvjetnim tijelima, koji zadovoljavaju osvijetljenost zadane kvadrature kioska po EU normi za radnu jedinicu osoblja i prostorije za goste. U sklopu kioska izvedena je i dekorativna LED rasvjeta s vanjskim reflektorima koji osvjetljavaju perimetar objekta.